Ventilatiesystemen

Ventilatie Padberg elektrotechniek

Ventilatiesystemen itho box met afstandbedienigWaarom je huis ventileren?
Om gezond te leven heeft een mens schone lucht nodig. Als de woning onvoldoende schone lucht krijgt, adem je steeds opnieuw vuile lucht in. Bij oude woningen is dit vaak geen probleem, omdat de lucht langs gaten en kieren vanzelf ververst wordt.

Wat zijn de gevolgen van slechte ventilatie?
Een goede ventilatie is belangrijk om vochtproblemen en muffe geurtjes tegen te gaan. Door gebrekkige ventilatie ontstaat condensatievocht. Ook kun je te maken krijgen met loskomend behang of verf, schimmels, houtrot, beschadigd pleisterwerk en ongedierte.

Ventilatiesystemen S&PEnergiezuinig ventileren
Ventilatie kost onvermijdelijk energie, omdat er warmte uit de woning verloren gaat. Warme lucht verlaat het huis en frisse buitenlucht komt daarvoor in de plaats. Goed ventileren is belangrijk voor je gezondheid en daarom geen energieverspilling!

Onderhouden ventilatiesystemen
Laat elk jaar uw ventilatiesysteem door Padberg elektrotechniek controleren. Om een perfecte werking te blijven garanderen is het belangrijk dat het ventilatiesysteem op tijd onderhouden wordt. 

Contact
Padberg elektrotechniek werkt met de merken S&P ventilatie en Itho daalderop om kwaliteit de waarborgen. Padberg elektrotechniek biedt u uitstekende service en kwaliteit en de juiste oplossing tegen een eerlijke prijs! Wij zijn een vakkundig elektrotechnisch installatiebedrijf en werken in de regio Voorne-Putten, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne maar ook landelijk zijn wij inzetbaar. Onze elektriciens zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de NEN 1010 Norm.

Itho Daalderop logo VentilatiesystemenVentilatiesystemen S&P logo