LED verlichting

LED verlichting thuis
Waarom LED verlichting?

Er zijn diverse redenen die LED verlichting voor uw interessant maken.norton spa- LED verlichting buitenlamp Met led verlichting bespaart u energie en heeft u veel betere lichtkwaliteit, een langere levensduur, onderhoudsvrij en brandveiligheid.

Luna LED verlichtingVve’s en energie besparing

Veel VvE’s hebben last van hoge energiekosten. Zonde van de energie, want dit kan heel makkelijk voorkomen worden. Een van de meest effectieve manieren om te besparen op energiekosten is het vervangen van de oude verlichting. Steeds vaker laten VvE’s daarom verlichting zoals TL-buizen en PL-lampen op de galerij en in de portieken vervangen door LED verlichting. In een gebouw zijn meestal vele verschillende soorten verlichting te vinden. Je zou denken dat het vervangen van al deze verlichting erg duur en tijdrovend is, maar dat blijkt in de praktijk niet zo te zijn. De besparingen op energiekosten is zo hoog, dat de investering vaak al binnen twee tot drie jaar is terugverdiend. Bovendien is het aantal branduren van LED lampen veel hoger dan bij conventionele lampen. Op langer termijn zal er dus ook worden bespaard op onderhoudskosten.

LED verlichting parkeergarages
parkeergarage LED verlichting

Goede verlichting in een parkeergarage is erg belangrijk voor de veiligheid. Vaak hebben parkeergarages nog veel oude TL- lampen hangen die veel energie gebruiken. Voetgangers worden slecht gezien en met inparkeren heb je ook slecht zicht. De TL-buizen kunnen vervangen worden door LED-TL wat een besparing kan opleveren tot wel 90%. Ook heeft LED-TL het grote voordeel dat het helderder licht, het zicht verbetert waardoor gebruikers zich veiliger voelen en de bewegwijzering meer opvalt.

LED verlichting kantoorEnergiebesparing Kantoorpand en huishouden

Bij veel kantoorpanden en huizen neemt de verlichting ongeveer 45% in van het totale energieverbruik. Daar kunt u als bedrijf of particulier veel geld op besparen door het vervangen van de oude verlichting en hiervoor LED verlichting te plaatsen. Padberg elektrotechniek helpt u graag bij het geven van het juiste lichtadvies bij bijvoorbeeld: scholen, kantoorpanden, hotels, parkeergarage’s, winkels, etc. zodat wij samen kunnen kijken in welke ruimtes de verlichting moeten worden vervangen en welk soort verlichting hier aangebracht moet worden

Contact
Padberg elektrotechniek geeft u 3 garanties: de beste prijs, duidelijke offertes en snelle montage. Wij zijn een vakkundig elektrotechnisch installatiebedrijf en werken in plaatsen Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne, Gouda, Vlaardingen maar ook landelijk zijn wij inzetbaar. Onze elektriciens zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de NEN 1010 Norm. Neem nu contact met ons op!