Groepenkast of verdeelkast

Groepenkast verdeelkast Padberg elektrotechniek

Groepenkast of verdeelkast

Wanneer is het nodig uw groepenkast of verdeelkast te vervangen of uitbreiden?

Gaat  u uw huidige groepenkast of verdeelkast uitbreiden of aanpassen Dan is het mogelijk dat uw hele groepenkast vervangen moet worden.

Deze moet namelijk voorzien zijn van een hoofdschakelaar en minimaal twee aardlekschakelaars. Bovendien mogen er maximaal vier eindgroepen achter één aardlekschakelaar worden geplaatst.Laat dit veilig over aan de elektricien van Padberg elektrotechniek.

Wij werken met de top merken zoals ABB, Haff en Hager. Naast professionele aansluiting volgens de NEN 1010 Normen kunnen wij u ook adviseren bij de keuze van een geschikte groepenkast. Met ons uitgebreide assortiment 1 fase en 3 fase kasten kunnen wij u altijd een passend model aanbieden die aan uw wensen voldoet.

Padberg elektrotechniek werk met vaste all- in prijzen:

• Inclusief hulpmaterialen
• Aansluiting conform voorschriften NEN 1010
• U hoeft geen voorrijkosten te betalen (regio zuid-Holland)
• Na de installatie krijgt u van ons 5 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden
• Wij werken alleen met eigen gediplomeerd personeel
• Wij werken alleen met ABB (Hager, Eaton, Attema zijn op aanvraag)
• Onze monteurs leveren vakwerk, advies en informatie om uw veiligheid te waarborgen
• Wij kunnen binnen 2 werkdagen de groepenkast leveren en monteren

Het nut van de aardlekschakelaar
De aardlekschakelaar dient voor de veiligheid van uw elektrische installatie. Bij overbelasting of lekstroom schakelt deze automatisch de betreffende groepen uit.Ouderwetse meterkasten zijn meestal nog niet van een aardlekschakelaar voorzien. Dit kan bij overbelasting of kortsluiting tot gevaarlijke situaties leiden. Daarom is sinds 1975 bij een wijziging of verbouwing van de elektrische installatie een aardlekschakelaar verplicht gesteld.

Brandlucht uit groepenkast of meterkast
Een brandlucht uit de groepenkast of meterkast kan meerdere oorzaken hebben. Allereerst kan het een gevolg zijn van overbelasting. U kunt zelf controleren hoeveel elektrische apparaten er zijn aangesloten op de installatie. Voornamelijk grootverbruikers als wasmachine en –droger, elektrische kachel, kookplaat, etc vragen veel energie. Eventueel kan een elektricien van Padberg Elektra u helpen bij het uitbreiden of herverdelen van de groepen.

Een tweede mogelijkheid is een defect aan de groepenkast, zoals een losse schroef. Naast schade aan uw installatie is er de kans op brand. Wij raden u dan ook aan om spoedig Padberg elektrotechniek te bellen wanneer u het niet vertrouwt.

Contact
Padberg elektrotechniek geeft u 3 garantie’s: de beste prijs, duidelijke offertes en snelle montage. Wij zijn een vakkundig elektrotechnisch installatiebedrijf en werken in de regio Voorne-Putten, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne maar ook landelijk zijn wij inzetbaar. Onze elektriciens zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de NEN 1010 Norm.

 Groepenkast of verdeelkast ABB logo   Groepenkast of verdeelkast Hager logo