Aardpen

aardpen Padberg Elektrotechniek

Aardpen laten slaan of vernieuwen

Waarom een aardpen?
De meeste nieuwe moderne woningen zijn tegenwoordig uitgerust met deze verplichte aardpen. Bij oudere woningen is dit meestal niet het geval. Pas vanaf midden jaren ’70 werd een aardpen slaan verplicht bij nieuw gebouwde woningen, om zo de groepenkast te beschermen tegen sluiting of overbelasting. Als wij een aardpen in of buiten uw woning slaan, zorgt dit voor aanzienlijk meer veiligheid. Mocht er door wat voor reden dan ook lekstroom ontstaan vloeit deze weg de aarde in.

Net zoals het aanleggen van een groepenkast is een aardpen slaan geen klus om zelf uit te voeren. Dit vraagt om de nodige specialisatie. Laat dit door onze elektricien doen die hem gelijk aan het elektrisch circuit kan verbinden en zo kan meten of u aarding correct is aangesloten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u hier uitstekend mee van dienst zijn.

Mocht u geen aardpen hebben?
Bel direct de elektricien van Padberg elektrotechniek. Wij geven u de beste prijs, duidelijke offertes en snelle montage. Wij zijn een vakkundig elektrotechnisch installatiebedrijf en werken in de regio Voorne-Putten, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne maar ook landelijk zijn wij inzetbaar. Onze elektriciens zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de NEN 1010 Norm.