Intercom / videosystemen

Deur- en intercominstallatie Padberg elektrotechniek

Intercom / videosystemen bticino video 1 gebruikerVVE intercom of videosystemen
Wat denk jij als de bel gaat maar je verwacht niemand? Hoe fijn is het om voor je de deur opent al te weten wie er voor de deur staat? In een flat of appartementencomplex is een goed functionerend Intercom / videosystemen niet meer weg te denken, Met een Intercom / videosystemen kan je altijd zien/horen wie er voor de deur staat.Na gemiddeld 12 jaar is een intercom systeem meestal aan vervanging toe. Het aantal storingen en reparatie’s neemt toe wat de nodigen kosten met zich meebrengt. Vervanging van een intercom systeem is dan de beste optie. Het probleemloos vervangen van een intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij uw intercom systeem vakkundig vervangen.

Intercom / videosystemen commelit stykit 1 gebruiker audioVroeger was een deurintercom alleen een spreek-luister verbinding waarmee ook de toegangsdeur ontgrendeld kon worden. Tegenwoordig zit er meestal ook een camara aan gekoppeld , zodat u ook kunt zien of diegene die bij u aanbelt ook echt de persoon is die zich meld.

Padberg elektrotechniek werkt al jaren met de beste en betrouwbaarste merken zoals, Comelit, Golmar, Bticino die garant staan voor jaren lang de beste communicatie. Het voordeel van deze merken is dat diverse manieren van bekabeling mogelijk is. Daardoor kan in veel gevallen de installatie vervangen worden met slechts een paar kleine aanpassingen Intercom / videosystemen golmar audio 4 gebruikersaan de bedrading. Dat vertaald zich in lage installatiekosten en geringe overlast bij het vervangen van de installatie.

Padberg elelektrotechniek geeft u de beste prijs, duidelijke offertes en snelle montage. Wij zijn een vakkundig elektrotechnisch installatiebedrijf en werken in de regio Voorne-Putten, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne maar ook landelijk zijn wij inzetbaar. Onze elektriciens zijn VCA gecertificeerd en werken volgens de NEN 1010 Norm.

 Intercom / videosystemen bticinoIntercom / videosystemen COMELIT logoIntercom / videosystemen GOLMAR logo